Servicii de cadastru
Cluj, România,

Pentru persoane fizice și persoane juridice, dezvoltatori sau administratori de imobile. Alege EuroLT pentru experiența soluționării cererilor a peste 1000 de clienți mari, mici și specializați în domenii de construcții, platforme industriale sau comerciale.

Asigurăm un serviciu complet prin specialiști dedicați clientului și proiectului său. Astfel aducem economia de timp și resurse necesară pentru a trece de la solicitare/nevoie, la soluționarea problemei. Ne documentăm constant și suntem la curent cu modificările legislative, colaborăm cu specialiști din domenii conexe, cu ANCPI și administrațiile publice, pentru soluționarea comenzilor dvs de la A la Z.

Ne recomandă pentru serviciile de cadastru și intabulare:

Vă putem ajuta cu:

Documentații cadastrale:

Dintre proiectele noastre din domeniu cadastrului

Dintre proiectele noastre
din domeniu cadastrului

TITLU PROIECT
Descriere scurta cu imagine in spate

1000+

clienți care ne-au ales

2009

experiență continuă

500,000

euro investiți în tehnologie

Echipamente moderne pentru măsurători precise

Investim în specializări, tehnologie de scanare 3D (link spre pagină Scanare), și avem conexiunile necesare pentru a vă oferi cele mai detaliate servicii în cazul în care sunteți în situațiile de mai sus. Tot noi, complementar, vă oferim și soluții pentru certificate energetice sau audit energetic.

Onorați de încrederea în serviciile de topografie cadastru a clienților ca:

Autorizațiile companiei EuroLT

Am investit și ne diferențiem prin tehnologia de ultimă generație. Ne-am specializat în proiecte de detaliu și complexitate ridicată. Oferim doar soluții complete, de la proiecte simple la cele mai complexe. Transpunem coerent, corect tehnic și detaliat rezultatele aparatelor, dronelor și indicilor, în planuri prompte și complete.