Servicii de topografie
Cluj, România, Europa

Pentru clienți persoane fizice și juridice în următoarele domenii de activitate: arhitectură și construcții, rețele și infrastructură.
EuroLT oferă pentru fiecare ramură industrială sau privată servicii personalizate de planuri topografice, relevee și asistență tehnică în șantier. Avem echipele competente care să acopere cerințele de ajutor specializat și ofertare imediată.
Ne recomandă proiectele de amploare pentru clienți cu patrimonii mari și conexiunile în domeniu. Reușim constant să menținem standardele și să oferim servicii complete de la A-Z.

Ne recomandă pentru servicii topografie:

Vă putem ajuta cu:

Planuri topografice
necesare proiectării, extrem de detaliate, prin care urmărim o reprezentare cât mai fidelă a realității din teren – realizăm și ortofotoplanuri pe care le folosim drept strat – suport pentru prezentarea rezultatului final.
Asistența tehnică
în șantier prin care reușim să transpunem în teren planul oferit de client, corespunzător viitorului proiect – întocmirea rețelei de sprijin, trasarea, asigurarea planimetriei și verticalității, urmărirea abaterilor, verificare.
Relevee construcții 2D sau 3D
prin care reprezentăm în plan sau 3D construcții întregi sau diverse elemente ale acestora, arhitecturale sau structurale.
Diverse analize tehnice
asupra imobilelor: planuri As-Built, diverse inventarieri ale suprafețelor de interes și prezentarea acestora în formatul solicitat de client.
Urmărirea comportării în timp
a construcțiilor, prin care detaliem impactul șantierelor asupra construcțiilor din vecinătate, deplasări / microfisuri.
Nivelment geometric de precizie
întocmirea rețelei de nivelment, montarea martorilor de nivelment și urmărirea rezultatelor prin sesiuni de observații.
Consultanță tehnică
de specialitate pentru asigurarea faptului că proiectul se va transpune în teren cu grad minim de erori.
Monitorizarea excavațiilor
în sol și calculul volumelor.

Dintre proiectele noastre din domeniu topografie/măsurători GPS

TITLU PROIECT
Descriere scurta cu imagine in spate

1000+

clienți care ne-au ales

2009

experiență continuă

500,000

euro investiți în tehnologie

Echipamente moderne pentru măsurători precise

Lucrăm cu echipamente topografice de proveniență elvețiană Leica, concepute pentru creșterea preciziei de obținere a distanțelor, concomitent cu reducerea timpului de lucru. Oferim prin aceste avantaje economii de timp pentru client, acuratețe și detaliu în planuri. Oferim complementar scanare laser 3D terestră (link spre pagină Scanare), prin zboruri LIDAR și fotogrammetrice cu drone.

Onorați de încrederea în serviciile de topografie cadastru a clienților ca:

Autorizațiile companiei EuroLT

Am investit și ne diferențiem prin tehnologia de ultimă generație. Ne-am specializat în proiecte de detaliu și complexitate ridicată. Oferim doar soluții complete, de la proiecte simple la cele mai complexe. Transpunem coerent, corect tehnic și detaliat rezultatele aparatelor, dronelor și indicilor, în planuri prompte și complete.