Scanare 3D cu date precise

EuroLT se concentrează pe cele mai detaliate analize pentru construcții și oferirea de date precise prin scanare 3D laser terestră și aeriană. Alături de ingineri, arhitecți și dezvoltatori, prin tehnica de ultimă generație a aparatului Leica RTC360, adăugăm proiecte la cele peste 1000 din portofoliu. Ne aleg clienții care doresc economie de timp și precizie suplimentară.

Am investit, începând din 2009, în tehnică de top, de la drone la aparate de măsurare și specializarea echipei pentru a oferi cele mai bune soluții. Prin acest serviciu monitorizăm în detaliu diferitele probleme ale structurilor, monumentelor, siturilor arheologice, proiecte industriale sau civile cu deteriorări ce se detectează din timp și pot fi remediate înainte să se agraveze. Costurile mici ale acestei alegeri o fac preferata clienților.

Ne recomandă pentru scanare 3D și modelare:

Vă putem ajuta cu:

Dintre proiectele noastre din domeniu scanării 3D

Dintre proiectele noastre
din domeniu scanării 3D

TITLU PROIECT
Descriere scurta cu imagine in spate

1000+

clienți care ne-au ales

2009

experiență continuă

500,000

euro investiți în tehnologie

Echipamente moderne pentru măsurători precise

Alege echipa EuroLT și tehnologia de top pentru scanarea 3D, pentru a optimiza munca și a grăbi definitivarea proiectului. Nu este nevoie să mergi pe teren, datele fiind preluate cu o precizie milimetrică, în orice condiții de lumină. Poți face apoi prelucrările sau prezentările video în orice plan 2D și model 3D solid. Iar zona scanată nu va fi deloc afectată, datorită instrumentelor utilizate în scanare și serviciile de fotogrammetrie.

Onorați de încrederea în serviciile de topografie cadastru a clienților ca:

Autorizațiile companiei EuroLT

Am investit și ne diferențiem prin tehnologia de ultimă generație. Ne-am specializat în proiecte de detaliu și complexitate ridicată. Oferim doar soluții complete, de la proiecte simple la cele mai complexe. Transpunem coerent, corect tehnic și detaliat rezultatele aparatelor, dronelor și indicilor, în planuri prompte și complete.