Fotogrammetrie și Ortofotoplan

Cu tehnologia dronelor de ultimă generație.

EuroLT lucrează din 2009 la proiecte complexe sau generale unde este necesară intervenția prin suport aerian, cu drone sau platforme UAV.
Proiectele de fotogrammetrie oferă avantaje în zonele greu accesibile sau în proiectele cu suprafețe mari de studiu

Oferim servicii de la cele mai simple la cele mai complexe, din următoarele domenii: Construcții, Agricultură, Arhitectură, Turism, Infrastructură, Mediu. Noua metodă propusă asigură calitate și rapiditate printr-un volum mare de date colectate din teren.

Ne recomandă pentru serviciile de fotogrammetrie:

Vă putem ajuta cu:

Dintre proiectele noastre din domeniu fotogrammerie/ortofotoplanuri

Dintre proiectele noastre
din domeniu fotogrammerie ortofotoplanuri

TITLU PROIECT
Descriere scurta cu imagine in spate

1000+

clienți care ne-au ales

2009

experiență continuă

500,000

euro investiți în tehnologie

Echipamente moderne pentru măsurători precise

Tehnologia noastră de scanare laser 3D terestră și cu zboruri LIDAR este superioară, utilizând cele mai moderne instrumente și specialiștii pregătiți să le interpreteze rapid și corect. Aducem tehnologia în sprijinul lucrărilor la care este necesară măsurarea reală a distanțelor. Prin ortofotoplanul rezultat din măsurătorile cu drone, imaginea este corectată geometric, accesăm zone periculoase sau inaccesibile și acoperim volume mai mari de teritoriu și date.

Onorați de încrederea în serviciile de topografie cadastru a clienților ca:

Autorizațiile companiei EuroLT

Am investit și ne diferențiem prin tehnologia de ultimă generație. Ne-am specializat în proiecte de detaliu și complexitate ridicată. Oferim doar soluții complete, de la proiecte simple la cele mai complexe. Transpunem coerent, corect tehnic și detaliat rezultatele aparatelor, dronelor și indicilor, în planuri prompte și complete.